1

                                           



Меню сайта
         
        
Міні-чат
         
Статистика сайту
         
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 »
Серебристые завитушки
      29 серпня в Тячеві відбулася виставка квітів, дарів природи, учнівських виробів з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, присвячена Дню Незалежно­сті України. Цей захід традиційно проводиться на Тячівщині напередодні нового навчального року, перед освітянською конференцією.
          
Анимированная линейка
Переглядів: 443 | Додав: merri | Дата: 29.08.2013 | Коментарі (0)

Серебристые завитушки
     9 червня в Добрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов випускний бал.  Цього дня було сказано багато теплих, добрих слів. В житті кожного цей момент є прощанням з дитинством та відкриттям нової сторінку в доросле життя, тому кожен згадував у своєму вітальному слові про необхідність правильного вибору майбутньої професії. 
     У 2013 році школу закінчили 41 учень, з них троє отримало золоті медалі.
 
 
Розовая лилия
Переглядів: 383 | Додав: merri | Дата: 26.06.2013 | Коментарі (0)

Серебристые завитушки

    Ми радісно повідомляємо, що 27 травня у нашій школі відбулося відкриття  табору відпочинку "Колосок". Не дивлячись на те, що погода нас не радує, у нашому таборі діти не тільки відпочивають, а ще й насолоджуються цікавими конкурсами.
    

  

  

анимации прикольные скачать
Переглядів: 313 | Додав: merri | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

Серебристые завитушки
    24 травня 2013 року у нашій школі відбулося свято, головним героєм якого завжди був всім відомий Шкільний дзвоник. Це був 20-ий ювілейний випуск в історії школи. Для 41-го учня він став останнім. 
  
  
  
  
  


анимации прикольные скачать
Переглядів: 339 | Додав: merri | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

Серебристые завитушки

     Природа… Це й тихі травневі ночі, що пливуть на крилах солов’їних пісень. Це й біле латаття, що на замріяній річці вмивається джерельною водою. Це й килим із первоцвітів, що ясніє під шатами крилатих дубів. Це й тендітні квіти сон-трави, що дивляться на тебе, долаючи полуденну дрімоту.

    Це і смарагдові ліси з багатою рослинністю, сріблясті стрічки річок, безмежні поля, квітучі сади. Це й голубе небо, чисте повітря, родюча земля з її мешканцями:  комахами, птахами, звірами. З дитячих років ми звикаємо до цієї чарівної краси.

Цьогорічна весна не радує нас теплом і сонечком. Зате учні 5-Б класу разом з класним керівником Дудаш Марією Василівною та бібліотекарем школи Штурмак Наталією Михайлівною подарували весняний настрій і тепло справжнісінького літа,  запросивши вчителів та учнів у чарівний світ квітів. Гості свята дізнались, як дарувати квіти і що вони символізують, які квіти вплітають в український віночок, про квіти-символи українського народу, яке значення мають вони в житті людини, про цілющі властивості лікарських рослин.

       Людина – це частина природи, і саме природі ми зобов’язані своїм існуванням, своїм щастям і добробутом. Тож наше життя, здоров’я, наше майбутнє залежить від того, як ми будемо оберігати її.   

    Бережіть цей світ навколо нас, нехай він завжди буде прекрасним, як і  подорож у чарівний світ квітів, яка відбулася, дякуючи учням 5-Б класу, класному керівникові та бібліотекарю.

 

скачать бесплатные анимации
Переглядів: 346 | Додав: merri | Дата: 12.04.2013 | Коментарі (0)

Золотые завитушки

3 квітня Тячівський районний еколого – натуралістичний центр на базі ЦДЮТ  проводив конкурс  колективів екологічної просвіти. В цьому році тема  конкурсу була «Земля – наш спільний дім»,   а мета  -   донести до людей значення  екологічних проблем; виховувати любов до планети Земля, бережливе ставлення до природи. Агітбригада  нашої школи "Вартові довкілля”  у складі   Думнич Вікторії Іванівни – 9-Б,  Думнич Евеліни  Василівни 8-А , Токар Івети  Іванівни - 8-Б,  Майор Ангеліни Михайлівни  8-Б, Магали  Вікторії  Віталіївни – 7 клас, Продан Іннеси  Анатоліївни  9-А, Продан Мар’яни Іванівни  - 6-Б,  виборола почесне  ІІ МІСЦЕ з 14 команд – учасників і була нагороджена

 

КУБКОМ, МЕДАЛЯМИ, ГРАМОТОЮ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТЯЧІВСЬКОЇ РДА ТА ПОДАРУНКАМИ.

 

 

 

ВІТАЄМО АГІТБРИГАДУ «ВАРТОВІ ДОВКІЛЛЯ» З  ХОРОШИМ ВИСТУПОМ. ХАЙ ВАС ПОЧУЮТЬ ДОРОСЛІ І ДІТИ, А ВАМ – ЗДОРОВЯ І  МАКСИМАЛЬНОГО УСПІХУ НАСТУПНОГО РОКУ.

анимационные картинки без смс
Переглядів: 368 | Додав: merri | Дата: 05.04.2013 | Коментарі (1)

Серебристые завитушки

   Группа танцующих людей Щороку в останній вівторок березня  Тячівський  ЦДЮТ проводить І(районний)  етап  Всеукраїнського конкурсу  «МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВЯ», метою якого є: пропагувати здоровий спосіб життя, розвивати свідоме ставлення юнаків і дівчат до особистого здоровя, до довкілля; сприяти впевненості в тому, що життєвий вибір залежить від людини. Команда  нашої школи «Антивірус»,  у складі  Думнич Евеліни  Василівни 8-А , Токар Івети  Іванівни - 8-Б,  Майор Ангеліни Михайлівни  8-Б, Магали  Вікторії  Віталіївни – 7, Продан Іннеси  Анатоліївни 9-А, Джуган Світлани Василівни, Мандзюк Світлани Юріївни – 9 – Б, в конкурсі  літературно-музично-спортивної міні-композиції з 17 команд – учасників виборола ІІ МІСЦЕ.

  

 

 

 

ВІТАЄМО АГІТБРИГАДУ «АНТИВІРУС» ТА ЇХ КЕРІВНИКІВ ДУМНИЧ М.П. ТА ІЛЬКО О.М. З УСПІШНИМ ВИСТУПОМ. МІЦНОГО ЗДОРОВЯ ВАМ І НОВИХ  ПЕРЕМОГ.

 переливающаяся брошь

Переглядів: 451 | Додав: merri | Дата: 05.04.2013 | Коментарі (2)

Серебристые завитушки

Підведено підсумки районного та обласного етапів конкурсу

«Знай і люби свій край»

Скарбничка нагород учнів школи поповнилася 8-ма грамотами районного рівня та 1-ю – обласного рівня.

В’язання спицями, гачком

старша вікова категорія

І місце – Дудаш Вікторія, уч. 11-Б (кер. Думнич М.П.) та ІІ місце в області.

Квілінг

молодша вікова категорія

ІІІ місце – Думнич Діана, уч. 2 класу  (кер. Токар М.І.)

Бісероплетіння

ІІІ місце – Токар Марія, Токар Мар’яна, учні 9-Б класу

Вироби з природних матеріалів

ІІІ місце – Чорноока Мар’яна, уч. 8 класу  (кер. Геревич М.П.)

Живопис

середня вікова категорія

ІІІ місце – Чорноока Мар’яна, уч. 8 клас  (кер. Геревич М.П.)

Скульптура

старша вікова категорія

ІІ місце – Думнич Михайло, уч. 11 класу 

Художнє різьблення по дереву

середня вікова категорія

ІІ місце – Мандзюк Олександр, уч. 7-А класу (кер. Думнич М.Ю.)

старша вікова категорія

ІІІ місце – Бібен Василь, уч. 11-Б класу  (кер. Думнич М.Ю.)


переливающаяся брошь
Переглядів: 488 | Додав: merri | Дата: 05.04.2013 | Коментарі (1)

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наші
опитування
Які уроки Вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 96
Наші
опитування
Чи вмієте Ви користуватися комп'ютером?
Всього відповідей: 67