1

                                           



Меню сайта
         
        
Міні-чат
         
Статистика сайту
         
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 31 32 »
      29-30 вересня 2021 року- 80-ті роковини однієї з найжахливіших трагедій Голокосту, масових розстрілів мирного населення в Бабиному Яру в Києві. Цю сторінку історії вже неможливо виправити, трагедія сталася. Єдине, що ми можемо зробити, це гідно і щиро вшанувати пам'ять про невинні жертви. Робити все можливе, щоб подібна біда ніколи не повторилася. Для цього ми маємо працювати над виробленням стійкого, негативного ставлення до фактів дискримінації, зневаги, людської гідності та зазіхань на священне право людини - право на життя. 
 
 
 
Переглядів: 142 | Додав: merri | Дата: 14.10.2021 | Коментарі (0)

 З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому  з 6 по 10 вересня в школі   тривав Тиждень безпеки дорожнього руху. Вчителі та вихователі груп продовженого дня на протязі тижня провели виховні заходи по темі: цікаві години спілкування, вікторини, конкурси, були переглянуті відео,  проведено практичні види роботи. Діти взяли для себе багато цікавого та з задоволенням застосовували отриману інформацію на практиці.

    Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Переглядів: 164 | Додав: merri | Дата: 14.09.2021 | Коментарі (0)

День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят.

Для  першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перший навчальний рік. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і долати власні шляхи, щоб творити свою Державу.    

У цей день від всієї душі хочеться побажати всім учням школи  міцного здоров'я, впевненості у власних силах та прагнення до нових знань. Всім  вчителям бажаємо успішного навчального року, невичерпної енергії та творчих здобутків, миру й затишку в родинах.

Переглядів: 167 | Додав: merri | Дата: 03.09.2021 | Коментарі (0)

     Вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України! Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

       То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини. Бажаємо, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров’я, добробуту і щастя кожній родині.

             Зі святами вас!


Переглядів: 142 | Додав: merri | Дата: 23.08.2021 | Коментарі (0)

    4 школярів школи з 02. 08 до 15.08. відпочивали  у філії «Едельвейс» Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді, що розташована у Мукачівському районі, с. Домбоки. Це:

  Ключкей Софія Олексіївна, Регуш Тамара Михайлівна, Драгун Анастасія Михайлівна,   Челленяк Марія Юріївна.

       На дітвору з пільгових категорій та відмінників навчання чекала насичена розважально-ігрова програма, різноманітні спортивні змагання, виховні, заходи. Наші дівчата були активними учасниками всього, що там відбувалося, знайшли нових друзів і залишилися дуже задоволені відпочинком.

 

 

 

 



Переглядів: 149 | Додав: merri | Дата: 23.08.2021 | Коментарі (0)

  Цього року серед випускників нашої школи були учені, Думнич Василь та Токар Юрій, які довели, що завдяки сумлінній і наполегливій праці можна досягти вагомих результатів. За високі досягнення у навчанні вони заслужено отримали золоту медаль. Вітаємо хлопців! Бажаємо, щоби й надалі їх життєвий запал не стихав ні на хвилину!
   

Переглядів: 138 | Додав: merri | Дата: 23.08.2021 | Коментарі (0)

Вітаємо директора школи,  Івана Дмитровича,  з ювілеєм!!!

Переглядів: 182 | Додав: merri | Дата: 13.07.2021 | Коментарі (0)

       Завершився навчальний рік. Пролунав останній дзвінок для одинадцятикласників.  Цей день важливий для кожного з нас. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів - гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків - мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

    Розділити радість свята із учнями та педагогами прийшли перший заступник голови Вільховецької ОТГ Цірик Василь Михайлович та староста села Добрянське Решетар Іван Іванович.

       27 травня - особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось - це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях, амбітних планах і величних звершеннях, невгамовності і пошуку ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


      

Переглядів: 188 | Додав: merri | Дата: 01.06.2021 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наші
опитування
Які уроки Вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 96
Наші
опитування
Чи вмієте Ви користуватися комп'ютером?
Всього відповідей: 67