1

                                           



Меню сайта
         
        
Міні-чат
         
Статистика сайту
         
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 »

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

Наші учні також приєднались до цього свята присвяченого українській культурі і традиціям. Школа замайоріла від  розмаїття вишиванок, різних кольорів та візерунків.

 

 

 

 

 

 


Переглядів: 159 | Додав: merri | Дата: 25.05.2021 | Коментарі (0)

Твій друг – безпечний рух

      Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
      Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

  В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки, бесіди та Національний урок з безпеки дорожнього руху "Безпечна дорога додому".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 132 | Додав: merri | Дата: 25.05.2021 | Коментарі (0)

    Нещодавно в 3-А класі був організований невеличкий концерт присвячений Дню матері. Учні в режимі онлайн вітали всіх матусь. Лунали пісні, вірші та найкращі побажання матерям. 
           Відео виступу можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/ep3MrFVGZVw
 
Переглядів: 152 | Додав: merri | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)

     Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближали, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа. У довічному боргу наше покоління перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв. Традиційно, в цей день, працівники та  учні школи, громадськість села приходять до обеліска на мітинг  «Пам’ять повертає в незабутнє».  На жаль, між нами вже немає свідків тих страшних подій.

      Всім, хто боровся за наше майбутнє і кого немає з нами - вічна пам'ять, пам'ять, яка буде передаватися з покоління в покоління, яку ми з вами пронесемо через віки.

 

 

 

 

 

Відео виступів на святі можна переглянути натиснувши на посилання:

Частина 1http://youtu.be/FtHICmCBSFc

Частина 2 - https://youtu.be/XsDCcg3sX2k

Частина 3 - https://youtu.be/KmpXcPb-7c0

Частина 4 - https://youtu.be/8dSAoVubXIE


Переглядів: 152 | Додав: merri | Дата: 11.05.2021 | Коментарі (0)

Напередодні Великодня у Добрянській ЗОШ з ініціативи вчителя образотворчого мистецтва, Решетар М.С., виросло писанкове дерево. Учні школи з великим задоволення виготовляли власноруч писанки та прикрашали ними дерево. Писанкове дерево простояло в школі до середи, а потім стало радувати людей в центрі села, біля сільської ради.

Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Всім радості, здоров’я, добробуту і благополуччя.

З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаєм!
Жити в радості й любові від душі бажа
єм!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з Вами світла Божа ласка!
Хай Божа матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров’я посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
– Христос Воскрес!
– Воістину воскрес!

 

 

 

Переглядів: 155 | Додав: merri | Дата: 28.04.2021 | Коментарі (0)

 З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю було організовано та проведено акцію «За чисте довкілля». Учні нашої школи долучились до прибирання території школи та села. Кожен клас мав закріплену за собою ділянку.
       Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості. Давайте долучатися до заходів благоустрою не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

 

 

 

 

 

Переглядів: 142 | Додав: merri | Дата: 28.04.2021 | Коментарі (0)

       З понеділка 12 квітня учні 1-11 класів приступають до навчання. Прохання дотримуватись всіх протиепідемічних правил. Якщо дитина, або хтось в родині хворий, у школу не йти. Будьте здорові, бережіть себе і своїх близьких.
Переглядів: 148 | Додав: merri | Дата: 10.04.2021 | Коментарі (0)

 Дирекція школи рекомендує використовувати для онлайн уроків платформу для дистанційного навчання ВШО (Всеукраїнська школа онлайн) *https://lms.e-school.net.ua/*. 
    Реєстрація на платформі дає можливість учням записатися на навчальні курси з будь-якого предмету, переглядати матеріали _(відео уроку, конспект для вчителя, конспект для учня, тест до уроку)_ та слідкувати за своїми досягненнями. Не зареєструвавшись, ви матимете доступ лише до стартових сторінок курсів.                         Реєстрація безкоштовна. Натисніть на блок «Зареєструватися» в правому верхньому куті. Потім заповніть реєстраційну форму та активуйте обліковий запис. І все — ви зареєстровані!       Матеріали на платформі адресовано учням 5-11 класів. Але навчатися впродовж життя – це потреба нашого часу. Тож скористатися ними можуть усі охочі.
Переглядів: 154 | Додав: merri | Дата: 22.03.2021 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наші
опитування
Які уроки Вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 96
Наші
опитування
Чи вмієте Ви користуватися комп'ютером?
Всього відповідей: 67